AJANKOHTAISTA
Syyskokouksen 2022 esityslistat


🐎🐎🐎

Syyskokouksen esityslista


🐎🐎🐎


Passipäivä 15.8. 2021


🐎🐎🐎

Kilpailut ja baana-sivulla syyskisojen kutsut.

🐎🐎🐎

Kevätkokouksen kokouskutsu

🐎🐎🐎
Kilpailut ja baana- sivulla ohjeistus baanan varauksiin sekä radankäyttömaksuihin.

🐎🐎🐎

Nattfarin kevätkilpailujen kutsut on julkaistu sivulla Kilpailut ja baana.

🐎🐎🐎

Kevään 2021 jäsenkirjeessä tietoa kisajärjestelyistä.

🐎🐎🐎
Jäsenkirjeestä löydät tietoa Nattfarin marraskuun tapahtumista.
Jäsenkirje 3/2019

🐎🐎🐎
Nattfarin syyskilpailujen kutsut julkaistu Kilpailut ja baana -sivulla. Tervetuloa kisaamaan ja kannustamaan lauantaina 14.9.2019 Naarajärven raviradan baanalle!

🐎🐎🐎 
HUOM! Nattfarin tilinumero muuttuu 12.7.2019 alkaen. Uusi tilinumero on 
FI55 1544 3000 1200 76 / Nordea

🐎🐎🐎
Tervetuloa Nattfarin kevätkilpailuihin sekä vuosikokoukseen sunnuntaina 12.05.2019 Pieksämäelle Naarajärven raviradan baanalle. Vuosikokous järjestetään kisojen lounastauolla ja kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kilpailukutsut löytyvät Kilpailut ja baana -sivulta.

🐎🐎🐎
Nattfarin syyskokous to 13.12. valitsi toimihenkilöt vuodelle 2019. 
Puheenjohtaja on Taru Toikkanen, vpj Minna Paananen, sihteeri Kia Kettunen ja rahastonhoitaja Petri Mönkäre. Muut johtokunnan jäsenet ovat Johanna Auvinen ja Jari Miettinen sekä Eliisa Mönkäre nuorisojäsenenä.

🐎🐎🐎
Tervetuloa Nattfarin yhdistettyyn kevät- ja syyskokoukseen 13.12.
Kokoonnumme Warkauden Portilla (Kiertotie 2, 78210 Varkaus)
Kokous alkaa kello 18.00 Kabinetissa.
Ilmoittautumiset kokoukseen voi lähettää sihteerin sähköpostiin sihteeri.nattfari@gmail.com

🐎🐎🐎

9.9.2018 NATTFARIN SYYSKILPAILUT
Syyskilpailut tuttuun tapaan Pieksämäellä, Naarajärven raviradan baanalla.
 Tervetuloa mukaan!
Kilpailukutsut julkaistu KILPAILUT JA BAANA -sivulla.

19.5.2018 NATTFARIN KEVÄTKILPAILUT
Nattfarin perinteiset kevätkilpailut Pieksämäellä, Naarjärven raviradan baanalla. 

Kilpailukutsut julkaistu KILPAILUT JA BAANA -sivulla!

29.4.2018 MAASTOTAITORATSASTUKEN HARJOITUSKILPAILUT
Seudun ensimmäiset maastotaitoratsastuksen harjoituskilpailut järjestetään Ratsutila Toivonharjussa Haukivuorella huhtikuun viimeinen sunnuntai!
Järjestelyissä mukana Ratsutila Toivonharju, Islanninhevosseura Nattfari sekä
Suomen Vaellustallien Liitto ry

Lue lisää KILPAILUT JA BAANA -sivulta!


11.11.2017 PIKKUJOULURETKI JA SYYSKOKOUS
Tervetuloa Islanninhevosseura Nattfarin pikkujouluretkelle Toivonharjun ratsutilalle! Vaelluksen meille tarjoaa Markku Janhunen pitkällä ja vankalla kokemuksella.

Ennen retkelle lähtöä pidämme SYYSKOKOUKSEN klo 10 ripeällä tahdilla. Sääntömääräiset asiat, uuden hallituksen valinta, toiminta- ja taloussuunnitelma, jäsenten ajatuksia/ideoita ja lopuksi joulupuuro.

Tämän jälkeen starttaamme retkelle. Retken arvioitu kesto noin 2 h ja välillä glögitauko. Toivonharjun hevosia käytettävissä (muutama satulapaikka vielä vapaana) ja mukaan voit tulla myös omalla ratsulla.

Hevosten tiedustelut ja ilmoittautuminen viimeistään 9.11. mennessä
Markku Janhuselle 040-583 2282
Vihtalammentie 165, 51670 Nykälä

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!     


2.9.2017 NATTFARIN SYYSKILPAILUT PIEKSÄMÄELLÄ
KILPAILUKUTSUT: 1-taso ja epävirallinen / 2-taso
Aikataulu ja lähtölistat julkaistaan "kilpailut ja baana" -osiossa
TULOKSET 

21.5.2017 NATTFARIA HEVOSET KAIVARISSA -TAPAHTUMASSA EDUSTAA NUORI PASSIRATSASTAJA MARLEENA MÖNKÄRE
Juttulinkki  
18.3.2017 NATTFARIN KEVÄTKOKOUS HANKASALMELLA


5.12.2016 VUODEN 2016 NUORIPASSSIRATSASTAJA ON 
NATTFARILAINEN MARLEENA MÖNKÄRE9.12.2016  ISLANNINHEVOSSEURA NATTFARIN PIKKUJOULUT
SPORT & SPA VESILEPPIS, LEPPÄVIRTA
Kutsu  /  Pikkujoulumenu

13.8.2016 KILPAILUT JA BAANA -sivulle on päivitetty radan käyttöön liittyvät tiedot!
Pieksämäen Hevosystäväinseuran kanssa käydyissä neuvotteluissa päädyttiin vielä toimimaan tämä vuosi vanhalla tavalla. Lyhyesti kerrottuna jokainen 1-3 hevosta treenaavan tai baanaa käyttävän tulee suorittaa HYS:n tilille 50 € suuruinen radankäyttömaksu. Sillä saa oikeuden käyttää koko vuoden ovaalirataa. Radan huolto hoidetaan talkootyönä. Jos haluat radan lanausta ennen harjoituksia, seuran jäsenenä ota yhteyttä puheenjohtajaan s-postilla tai puhelimella.(nattfarin.puheenjohtaja@gmail.com tai 0400-354 111)

15.6.2016 KEVÄTKISOJEN VALOKUVAKILPAILU RATKENNUT!
  Nattfarin johtokunta valitsi kokouksessaan valokuvakilpailun suosikit. Yleisön suosikki oli Virpi Uhlbäckin ottama kuva kisojen nuorimmasta osallistujasta Anna-Riikka Riihimäestä onnellisena palkintojenjaossa hevosensa Máni frá Reykjavikin kanssa. Johtokunta valitsi omaksi suosikikseen Kirsi Kettusen ottaman kuvan "Katseet samaan suuntaan". Voittajat palkitaan vaelluslahjakortilla Toivonharjun syysmegavaellukselle.
Suurkiitoksen ansaitsee myös valokuvaaja Kimmo Peltonen, jonka ottamissa kilpailukuvissa sekä muissa seuran käyttöön otetuissa valokuvissa oli erityistä hehkua ja vauhdin hurmaa!
Kiitos kaikille osallistujille!

 

01.06.2016 RAPORTTI KEVÄTKILPAILUISTA

Vauhtia ja lämmintä tunnelmaa islanninhevoskilpailuissaPieksämäen raviradalla kisattiin sunnuntaina islanninhevosten askellajiratsastuksessa. Aurinkoinen ja lämmin sää sekä rata-alueen hienot olosuhteet takasivat paljon onnistuneita suorituksia.  Kisapäivän aluksi ratsastettiin Hyvän Mielen –luokat, jotka oli tarkoitettu pienille ratsastajan aluille.  Tämä viritti koko päiväksi innostuneen ja lämminhenkisen kisatunnelman.  Mukana tunnelmaa oli luomassa myös suuri yhteistyökumppaneiden joukko, joiden ansiosta niin palkinnot kuin arpajaisvoitotkin olivat haluttua tavaraa.Helposta C-ryhmästä tehtiin myös useita luokkanousuja vaativaan B-ryhmään. C-ryhmässä senioreiden V5 nelikäyntiluokan voittoon ratsasti isäntäseuraa edustanut Sanna Aali-Miettinen hevosellaan Hektor från Järstan Varkaudesta.  Seitsemän vuoden aktiivisen harjoittelun tuloksena voitto ja nouseminen seuraavalle tasolle maistui hyvälle.  Helppoihin ja epävirallisiin Hyvän Mielen -luokkiin osallistui runsaasti ratsukoita ja ne herättivät muutenkin ansaittua mielenkiintoa.Laura Heimonen hevosellaan Oddur fra Hafnarfirdi ratsasti näyttävästi molemmissa luokissaan, töltti T3:ssa ja nelikäynti V2:ssa ja nousi vaativasta B-ryhmästä vaikeaan A-ryhmään. Vaikean A-ryhmän töltti- ja nelikäyntiluokissa tasaisia suorituksia ratsastivat kotiradallaan esiintyneet islanninhevosseura Nattfárin jäsenet Eliisa Mönkäre hevosellaan Skenkur från Kolungens Gård 2 ja Kia Kettunen hevosellaan Spói från Kullen.  Samoin viisikäyntiluokassa ratsastanut Marleena Mönkäre hevosellaan Svarta-Skotta frá Hala.  Kilpailut toimivat hyvin harjoituksena ja kisarutiineja kehittävänä kohti tulevia, heinäkuussa Ypäjällä järjestettäviä SM-kisoja ajatellen.  Kotiradan hyvissä olosuhteissa on hauskaa kisailla, sillä pitkät ja usean päivän kisamatkat aina stressaavat niin ratsastajaa kuin hevostakin.Päivän kovimmista tuloksista vastasivat passiratsastajat Marleena Mönkäre hevosellaan Svarta-Skotta frá Hala ja Jenni Mustonen hevosellaan Pinkpop frá Fitjum.  Marleena kellotti P2 speedpassissa tämän kauden nuorten kärkiajaksi 8,99 sek ja Jenni puolestaan senioreissa ratsasti oman ennätyksensä 8,62 sek.Runsaan mielenkiinnon ja positiivisen palautteen kannustamana Pieksämäellä kisataan jälleen syyskuussa islanninhevosseura Nattfárin järjestämissä syyskisoissa.
 
15.4.2016  KOTISIVUT AVATTU UUDELLEEN!!!
TERVETULOA SEURAMME KOTISIVUILLE! :)

Nattfárin sivut on laitettu uudelleen toimintaan pienen katkoksen jälkeen. Sivuja kehitetään jatkuvasti ja kaikki vinkit, tarpeet, virhetiedotteet ym. otetaan mielellään vastaan. Pyrimme toimimaan niin joustavasti kuin mahdollista toimihenkilöiden ajankäytön puitteissa. 

07.04.2016  VUOSIKOKOUS PIEKSÄMÄEN ABC:LLÄ
Kokouksessa valittiin uusi johtokunta, jossa ovat
Petri Mönkäre, puheenjohtaja
Markku Janhunen, varapuheenjohtaja
Outi Kemppinen, sihteeri
Jari Miettinen, rahastonhoitaja
Kaisa Tenhunen
Emma Liimatainen
Eliisa Mönkäre, nuorisojäsen

Kiitokset luottamuksesta jäsenistölle! Pidetään pitkään toiminut 
seura toimintakykyisenä ja virkeänä!!!   
 

18.4.2016 Yhdistyksen säännöt nähtävillä JÄSENYYS -sivuston kautta!
TERVETULOA SEURAMME KOTISIVUILLE!